Henkilöstö

Tanja
Olen valmistunut vuonna 2017 Suomen kosmetologi yhdistyksen koulusta SKY-Cidesco kosmetologiksi, sekä kouluttautunut vuonna 2015 ripsiteknikoksi. Minulle oli jo opiskelu aikanani selvää, että valmistuttuani perustan Hyvinkäälle kauneushoitolan. Yrittäjyys onkin ollut elämäni parhaita päätöksiä. Jokainen päivä on antanut ja opettanut paljon. Yrittäjänä minulle on erityisen tärkeää ammattitaitoni kehittäminen sekä asiakkaideni tyytyväisyys. Teen monipuolisesti kaikkia valikoimastamme löytyviä hoitoja. Erityisen lähellä sydäntäni ovat ripsienpidennykset sekä kasvohoidot. Haluankin tarjota asiakkailleni aina rentouttavan ja viihtyisän kokemuksen. Asiakas on tervetullut meille juuri sellaisena kuin on. Tervetuloa niin uudet, kuin vanhatkin asiakkaat!
Johanna
Olen SKY- kosmetologi valmistunut vuonna 2018. Olen tehnyt kosmetologin töitä jo opiskelujen ohella, joten olen saanut jo hyvän kokemuksen kosmetologin työstä. Kosmetologina oleminen ja asiakkaiden auttaminen on minulle erittäin tärkeää ja olenkin nauttinut joka hetkestä. Kosmetologina pyrin aina tekemään parhaani ja asiakkaiden tyytyväisyys on minulle todella tärkeää. Pyrin jatkuvasti kehittymään ja pitämään ammattitaitoni ajan tasalla. Teen monipuolisesti kaikkia kosmetologin hoitoja sekä lisäksi myös ripsienpidennyksiä ja hampaidenvalkaisuja. Pidän tasapuolisesti kaikkien hoitojen tekemisestä ja juurikin monipuolisuus saa työstäni mielenkiintoista. Tervetuloa rentoutumaan!
Marika
Olen Marika, koulutettu SKY-kosmetologi Hyvinkäältä. Olen erittäin ylpeä koulutuksestani ja kiitollinen saadessani tehdä tätä työtä. Omin käsin tekeminen ja hyvä olon tuominen asiakkailleni antaa paljon myös minulle itselleni. Yrittäjänä voin kouluttautua jatkuvasti lisää haluamaani suuntaan ja voin tarjota asiakkaille uusia kokemuksia. Olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja haluan tarjota asiakkaalle kokonaisuudessaan mieluisan hoitokokemuksen rauhallisessa ympäristössä. Erityisen paljon pidän kasvohoidoista sekä hieronnoista ja iloitsen myös loihtiessani kauniita ripsienpidennyksiä. Parasta työssäni on monipuolisuus ja alan jatkuva kehitys sekä mahdollisuus tavata erilaisia ihmisiä. Suhtaudun työhöni intohimolla enkä malta odottaa, mitä kaikkea kivaa vielä pääsenkään tarjoamaan asiakkaillemme. Olet lämpimästi tervetullut hoitolaamme juuri sellaisena kuin olet!”
Noora
Olen vasta valmistunut hyvinkääläinen jalkaterapeutti. Minulla on vahva tietämys eri yleissairauksista ja niihin liittyvistä jalkaongelmista, kuten diabeteksesta, reumasta sekä neurologisista sairauksista. Asiakkaideni hyvinvointi on minulle ensisijaisen tärkeää. Vastaanotollani selvitämmekin yhdessä oireiden syyt ja teemme yksilöllisen jalkaterapiasuunnitelman juuri sinulle. Yleisimpiä syitä, miksi vastaanotolleni saavutaan ovat jalkojenhoito, jalkojen kipu, ihomuutokset, kynsimuutokset tai asentomuutokset jaloissa tai alaraajoissa. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni rentoutumaan. Pidetään yhdessä huolta jalkojesi terveydestä.
Roosa
Olen valmistunut 2017 Suomen kosmetologikoulusta SKY-CIDESCO kosmetologiksi. Teen työtäni intohimolla ja haluan tarjota asiakkailleni aina miellyttävän hoitokokemuksen. Asiakastyytyväisyys on minulle nimittäin erittäin tärkeää. Haluan kouluttautua ja kehittää osaamistani jatkuvasti. Yrittäjän työt olen aloittanut tammikuussa 2020 ja odotankin innolla hoitotöitä.