IHOKARVOJEN POISTO

Sokerointi

Käytämme sokeroinnissa Ekopharman Hilla Hellä-sarjaa. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho. Sokeri on 100 % luonnontuote, eikä se sisällä yleisesti allergisoivia aineita. Sillä voidaan poistaa hyvin lyhyttä, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa. Karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan. Näin karvat eivät katkeile niin helposti ja iho pysyy karvattomana pidempään. Sokeroinnin avulla saadaan myös vähennettyä ja heikennettyä karvan kasvua.

Ihoa ei saa kuoria päivää ennen sokerointihoitoa, hoitopäivänä eikä hoitoa seuraavana päivänä. Vältä ihokarvojen ajamista vähintään viikkoa ennen hoitoa. Vältä saunaa ja urheilua (hikoilua) 12 tuntia. Jos sinulta on poistettu kainalokarvat, vältä deodorantin käyttöä 12 tuntia. Muista välttää aurinkoa (myös solarium) samana päivänä ja suojata iho auringolta seuraavana päivänä. Muista kosteuttaa ja kuoria ihoasi säännöllisesti, näin estät tehokkaasti sisäänkasvaneet karvat. Ihoa ei saa raapia tai hangata hoidon jälkeen. Vältä tiukkoja, hankaavia vaatteita heti hoidon jälkeen.

Vahaus

Lämminvahaus on tehokas menetelmä ihokarvojen poistamiseksi. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho. Vahauksessa karva poistetaan karvatupesta asti, jolloin säännöllinen karvanpoisto vaikuttaa hidastavasti uuden karvan kasvuun. Vahauksen avulla karvat pysyvät poissa useamman viikon.

Ihoa ei saa kuoria päivää ennen vahaushoitoa, hoitopäivänä eikä hoitoa seuraavana päivänä. Vältä ihokarvojen ajamista vähintään viikkoa ennen hoitoa. Vältä saunaa ja urheilua (hikoilua) 12 tuntia. Jos sinulta on poistettu kainalokarvat, vältä deodorantin käyttöä 12 tuntia. Muista välttää aurinkoa (myös solarium) samana päivänä ja suojata iho auringolta seuraavana päivänä. Muista kosteuttaa ja kuoria ihoasi säännöllisesti, näin estät tehokkaasti sisäänkasvaneet karvat. Ihoa ei saa raapia tai hangata hoidon jälkeen. Vältä myös tiukkoja, hankaavia vaatteita heti hoidon jälkeen.