KASVOHOIDOT

Classic kasvohoito

Kasvohoidoissa käytämme kotimaista ammattikäyttöön tarkoitettua Ekopharman luomukosmetiikka- sarjaa sekä kansainvälisesti tunnettua ranskalaista Yon-ka tuotesarjaa.

Classic kasvohoito tarjoaa ihollesi ylellisen, täydellisen rentouttavan hoitohetken, joka tarjoaa mielihyvää kaikille aisteille. Hoidot soveltuvat kaikenikäisille ja ne tehdään yksilöidysti jokaisen asiakkaan tarpeita ja toiveita vastaaviksi.

Classic kasvohoito sisältää: Alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, hieronnan, naamion ja hoitovoiteet.

Ihonpuhdistus

Ihonpuhdistuksessa keskitytään epäpuhtauksien poistoon. Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion ja hoitovoiteen.

Nuorisoihonpuhdistus (alle 17v)

Ihonpuhdistuksessa keskitytään epäpuhtauksien poistoon.

Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion ja hoitovoiteen.

Spa kasvohoito

Rentouttava ja hemmotteleva kasvohoito, jossa käytetään ihoa piristävää, heleyttävää sekä tasoittavaa flash-tuhkimotippa ampullia. Ampullin lisäksi hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, kasvohieronta, naamio ja hoitovoiteet.

Ekopharman kosteuttava erikoiskasvohoito.

Ekopharman erikoiskasvohoidossa käytetään geelipohjaista erikoisnaamiota, joka kosteuttaa ja heleyttää ihoa tehokkaasti. Naamioon käytetään myös aktiiviaineita, joilla voidaan hoitaa ihoa monipuolisesti ja valita naamion koostumus asiakkaan hoitotarpeiden mukaan. Aktiiviaineiden avulla voidaan mm. kosteuttaa ihoa, vähentää ihoärsytyksiä, rauhoittaa tulehduksia, kirkastaa sekä vahvistaa ihoa.

Hoitoon kuuluu: alkupuhdistus, kuorinta, hieronta kosteuttavalla öljyllä, kosteuttava geelinaamio aktiiviaineilla sekä kosteuttava seerumi ja loppuvoiteet.

Kasvohieronta

Kasvohieronta on rentouttava kasvojen lihaksia ja ihonterveyttä ylläpitävä hoito. Sillä saadaan elvytettyä ihon pintaverenkiertoa, joka vaikuttaa ihon väriin ja yleiseen kuntoon. Myös ihon hapen saanti lisääntyy ja ihosolujen uusiutuminen kiihtyy. Kasvohieronnalla on positiivisia vaikutuksia myös koko keholle ja mielelle.

Vaikutukset:

 • Rentouttaa
 • Veltostanut iho kiinteytyy
 • Verenkierto ja solujen aineenvaihdunta lisääntyy
 • Vähentää turvotusta
 • Piristää kasvojen ilmettä
 • Parantaa ihon väriä

KEMIALLISET KUORINNAT

Kemiallinen happokuorinta

Kemiallinen happokuorinta on tehokas ja turvallinen esteettinen toimenpide monien eri iho-ongelmien hoitoon. Happokuorinnassa ihoon aiheutetaan hallittu ihovaurio, jonka parantuessa ihon ylin kerros uusiutuu. Kuorinnan jälkeen ihon laatu paranee ja iho on tasaisempi, kiinteämpi sekä kirkkaampi.

Kemiallisissa kuorinnoissamme käytetään vain ammattikäyttöön tarkoitettuja aineita, siksi hoidot ovat tehokkaita ja samalla turvallisia.

Kemiallisen kuorinnan jälkeen:

 • Ihon uusiutuminen nopeutuu
 • Iho on sileämpi, kiinteämpi ja heleämpi
 • Talineritys tasapainoittuu ja epäpuhtaudet vähenevät
 • Iho syväkosteutuu
 • Ihossa alkaa muodostua uutta kollageenia ja elastiinia, jolloin iho kiinteytyy
 • Ihon sävy paranee ja pigmenttihäiriöt vaalenevat

Jo yksi hoitokerta parantaa ihon ulkonäköä ja toimintaa. Parhaat ja pitkäkestoiset tulokset saadaan kuitenkin sarjahoidolla (3-6 hoitoa 1-2 viikon välein).

Hoitolamme valikoimassa on kolmea eri happokuorintaa:

 • Mantelihappo, AHA-hedelmähappo
  Kevyin vaihtoehto happokuorinnoista. Mantelihappo on hyvä peruskuorinta kaikille ihotyypeille ja sopii myös herkemmällekkin iholle. HUOM! ei pähkinäallergikoille.
 • Glykolihappo, AHA-hedelmähappo
  Tarkoitettu erityisesti ikämuutosten korjaamiseen, kuten esimerkiksi pinnallisiin juonteisiin, veltotuneisiin piirteisiin, pigmenttimuutoksiin ja karheaan ihoon. Glykolihappo stimuloi elimistöä tuottamaan kollageenia nopeammin ja tehostaa näin myös ihon kiinteytymistä.
 • Salisyylihappo, BHA-happo
  Valikoimamme vahvin happokuorinta. BHA hapot poistavat tehokkaasti kuolleita soluja huokosista ja vähentävät näin tukkeumia. BHA hapot rauhoittavat myös tulehduksia ja vähentävät bakteerien liikakasvua. Salisyylihappo on siis erinomainen esimerkiksi aknen ja epäpuhtauksien hoitoon.

LAITEHOIDOT

Timanttihionta kasvoille

Timanttihionta on ihoa uudistava, tasoittava ja kirkastava erikoiskasvohoito, jonka avulla kuoritaan iholta kuollutta pintasolukkoa. Hoito puhdistaa ihoa, tekee siitä sileämmän näköisen, kuorii sarveissolukkoa ja mahdollistaa hoitoaineiden paremman tehon. Timanttihionta vähentää juonteita, korjaa pigmenttivirheitä ja arpeumia, poistaa mustapäitä ja talia, parantaa ihon väriä, vähentää aknearpia ja uudistaa sekä kiinteyttää ihoa. Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa. Hoitomuoto on allergiaystävällinen eikä ole kivulias. Jo ensimmäisen kerran jälkeen iho näyttää sileämmältä ja kirkkaammalta. Sarjahoitona saadaan kuitenkin parhaimmat tulokset (esim. 4- 6 hoitokertaa).

Neulaton mesoterapia kasvoille

Neulattoman mesoterapian eli elektroporaation avulla voidaan hoitaa erilaisia iho- ongelmia aina ryppyjen häivytyksestä akneihon hoitoon. Hoidon teho perustuu vuoden 2003 kemian Nobelin palkinnon voittaneeseen menetelmään, jonka avulla soluväleihin saadaan imeytettyä tehoaineita sähkömagneettisen aallon avulla. Sähköimpulssi saa soluväleihin syntymään pieniä aukkoja, joista pystytään imeyttämään tehoaineita syvemmälle ihoon. Soluväleihin muodostetut väylät sulkeutuvat nopeasti, jolloin ravinteet sulkeutuvat solun palauttamisen myötä solun sisään.

Neulaton mesoterapia parantaa ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho näyttää terveemmältä ja tulokset näkyvät vielä pitkään hoidon jälkeen. Nuorekkaan ihon ylläpitämiseksi hoitoa kannattaa tehdä 2-5 kerran sarjahoitona. Hoidon aikana ihoon voidaan imeyttää esimerkiksi: kosteuttavia, kiinteyttäviä, ihon väriä parantavia, talin tuotantoa rauhoittavia tai ihon kollageeni tuotantoa elvyttäviä tehoaineita.

Neulattomaan mesoterapiahoitoon kuuluu myös kiinteyttävä ultraäänitoiminto. Hoitotaajuudet soveltuvat erinomaisesti mm. mikroverenkierron stimuloimiseen ja pehmytsidekudos-säikeiden uusiutumiseen. Kiinteytävällä ultraäänihoito/LED-väriterapialla kohotetaan ja kiinteytetään, supistetaan ihohuokosia, poistetaan turvotusta kasvoilta ja silmien ympäriltä, tasoitetaan ryppyjä ja juonteita sekä pienennetään kaksoisleukaa.

Kiinteyttävä ultraääni

Ultraääni on solutasolla tapahtuvaa hierontaa. Se on mekaanista värähtelyä, joka saa solutoiminnan vilkastumaan, jolloin myös aineenvaihdunta vilkastuu. Ultraäänen hoitotaajuudet soveltuvat erinomaisesti mm. mikroverenkierron stimuloimiseen ja pehmytsidekudossäikeiden uusiutumiseen. Kiinteyttävällä ultraäänihoidolla kohotetaan ja kiinteytetään ihoa, supistetaan ihohuokosia, poistetaan turvotusta kasvoilta ja silmien ympäriltä, tasoitetaan ryppyjä ja juonteita sekä pienennetään kaksoisleukaa. Tulokset näkyvät parhaiten sarjahoitona.