KESTOVÄRJÄYKSET

Valikoimaamme kuuluu kulmien ja ripsien kestovärjäykset Refectocil kestoväreillä.

RIPSIENPIDENNYKSET

Ripsienpidennyksillä on mahdollista saada pidemmät, tuuheammat, ja intensiivisemmän näköiset ripset. Ripsienpidennykset korostavat silmiä, ja mikä parasta säästävät aikaa meikkaamiselta.

Ripsienpidennykset perustuvat siihen, että omien luonnollisten ripsien tyveen kiinnitetään yksitellen eri pituisia synteettisiä ripsikuituja siihen tarkoitetulla omalla liimalla. Ripsienpidennysten avulla ripsistä voidaan tehdä luonnolliset tai hyvinkin tuuheat riippuen asiakkaan toiveista ja ripsenlaadusta. Ihmisillä on ripsiä noin 50-150 ripseä/silmä, joten ripsienpidennysten lopputulos on aina kuitenkin riippuvainen myös asiakkaan omien ripsien määrästä ja niiden pysyvyys vaihtelee keskimäärin kahdesta neljään viikkoon. Oikein laitettuina ripsienpidennykset eivät vahingoita asiakkaan omia ripsiä ja ovat täysin turvalliset. Meillä ripsienpidennyksiä tekevätkin vain koulutetut ammattilaiset.

Valikoimassamme on klassisia-, hybridi-, sekä volyymiripsienpidennyksiä.

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

Dolly´s lashes kestotaivutuksella omat luonnolliset ripset saadaan taipumaan kauniisti ylöspäin kaareutuen. Taivutetut ripset näyttävät selvästi pidemmiltä, avaavat katsetta ja mikä parasta, vaikutus kestää pitkään. Uusintakäsittelyä tarvitaan vasta noin 9 viikon päästä. Taivutus kestää siis 4-12 viikkoa riippuen asiakkaan omien ripsien kasvusta.

Kestotaivutuksen jälkeen ripset ovat luonnolliset ja helppohoitoiset. Kestotaivutus ei vaadi mitään koti- tai jälkihoitoa, kunhan ripsien kastumista vältetään ensimmäisen päivän ajan käsittelyn jälkeen. Hinta sisältää myös kestovärjäyksen.

BROW LIFT ELI KULMIEN LAMINOINTI

Kulmien laminointi on uusi, nopea ja kivuton menetelmä, joka on tarkoitettu luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen ja muotoiluun. Kulmien laminoinnissa kulmat muotoillaan, värjätään ja saadaan näyttämään tuuheammilta yhdellä käsittelyllä. Vaikutus kestää jopa 4–8 viikkoa ja uusintakäsittelyä tarvitaankin vasta noin 8 viikon jälkeen.

Hoitoon sisältyy kulmien käsittely taivutus- ja kiinnitysaineella, kestovärjäys, sekä kulmien muotoilu. Kulmiin, joissa karvan määrä on vähäistä ei välttämättä saada aikaan toivottua lopputulosta. Voit halutessasi lähettää kulmistasi kuvan konsultaatiota varten sähköpostiimme kauneushuoneelegia@gmail.com ennen ajan varaamista.

Kulmien laminointia ei voida tehdä raskaana olevalle, imettävälle, alopeciaa sairastavalle, sytostaatti- tai sädehoitopotilaille. Ennen kulmien laminointia tulisi myös välttää itseruskettavan käyttöä kasvojen alueella.