KESTOVÄRJÄYKSET

Ripsien ja kulmien kestovärjäykset.

MICROBLADING

Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Microblading-toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen eli epidermiksen ja dermiksen väliin. Kaiken kaikkiaan toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna. Microblade -tekniikalla tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan noin vuodessa. Tuloksen ylläpitämiseksi täytyy kulmiin tehdä vahvistus n. 10-12 kk jälkeen ensimmäisestä hoidosta.

Ensimmäinen kerta voi olla hieman kivulias tai tuntua aluksi inhottavalta. Käytämme kuitenkin toimenpiteessä puudutusainetta, joka vie suurimman osan mahdollisesta kivusta pois. Aikaa varatessasi huomioithan, että toimenpiteen jälkeen tulee välttää seuraavat neljä päivää auringonottoa, uimista, solariumia, saunaa ja kovaa hikoilua.

Kulmien parantuminen kestää yleensä viikosta kymmeneen päivään. Tässä ajassa kuollut ihosolukko lähtee irtoamaan ihosta. Noin kuukaudessa pigmentti on täysin asettunut ja 1-3 kuukauden jälkeen kulmiin tehdään vahvistus, jossa väriä lisätään kohtiin, joista sitä on lähtenyt normaalia enemmän.

Saavu toimenpiteeseen ilman meikkiä tai kevyellä meikillä, älä meikkaa kuitenkaan kulmiasi, älä käytä alkoholia 48 tuntia ennen toimenpidettä, älä nypi kulmiasi ainakaan viikkoon ennen toimenpidettä ja muista olla avoin allergioistasi, kroonisista sairauksista ja terveyteen vaikuttavista asioista.

Varaa aikasi soittamalla, jolloin sinua konsultoidaan hoidosta ja käydään läpi toimenpiteeseen liittyviä asioita sekä sille mahdollisia esteitä. Mikäli varaat ajan nettiajanvarauksen kautta, laitathan puhelinnumerosi tietoihin, jotta voimme soittaa sinulle ja tehdä konsultoinnin.

RIPSIENPIDENNYKSET JA KESTOTAIVUTUKSET

Tuote valikoimaamme kuuluu sekä klassiset että volyymiripsien pidennykset.

Kestotaivutus

Kestotaivutuksella ripset saadaan taipumaan kauniisti ylöspäin kaareutuen. Taivutetut ripset näyttävät selvästi pidemmiltä, avaavat katsetta ja mikä parasta, vaikutus kestää pitkään. Uusintakäsittelyä tarvitaan vasta noin 9 viikon päästä. Taivutus kestää siis 4-12 viikkoa riippuen asiakkaan omien ripsien kasvusta. Kestotaivutuksen jälkeen ripset ovat luonnolliset ja helppohoitoiset. Kestotaivutus ei vaadi mitään koti- tai jälkihoitoa, kunhan ripsien kastumista vältetään ensimmäisen päivän ajan käsittelyn jälkeen. Hinta sisältää myös kestovärjäyksen.