VARTALOHOIDOT

Neulaton mesoterapia valitsemallesi vartalon alueelle (esim.vatsa, reidet, pakarat, decolte)

Neulattoman mesoterapian, eli elektroporaation avulla voidaan hoitaa erilaisia iho- ongelmia aina ihon kosteuttamisesta selluliitin hoitoon. Hoidon teho perustuu vuoden 2003 kemian Nobelin palkinnon voittaneeseen menetelmään, jonka avulla soluväleihin saadaan imeytettyä tehoaineita sähkömagneettisen aallon avulla. Sähköimpulssi saa soluväleihin syntymään pieniä aukkoja, joista pystytään imeyttämään tehoaineita syvemmälle ihoon. Soluväleihin muodostetut väylät sulkeutuvat nopeasti, jolloin ravinteet sulkeutuvat solun palauttamisen myötä solun sisään.

Neulaton mesoterapia parantaa ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho näyttää terveemmältä, ja tulokset näkyvät vielä pitkään hoidon jälkeen. Nuorekkaan ihon ylläpitämiseksi hoitoa kannattaa tehdä 2-5 kerran sarjahoitona. Hoidon aikana ihoon voidaan imeyttää esimerkiksi: kosteuttavia, kiinteyttäviä, talin tuotantoa rauhoittavia, ihon kollageeni tuotantoa elvyttäviä, rasvaa polttavia tai selluliittiä vähentäviä tehoaineita.

Neulattomaan mesoterapiahoitoon kuuluu myös kiinteyttävä ultraäänitoiminto. Hoitotaajuudet soveltuvat erinomaisesti mm. mikroverenkierron stimuloimiseen ja pehmytsidekudos-säikeiden uusiutumiseen. Kiinteytävällä ultraäänihoito/LED-väriterapialla kohotetaan ja kiinteytetään, supistetaan ihohuokosia, poistetaan turvotusta, tasoitetaan ryppyjä ja juonteita.

Kiinteyttävä ultraääni vartalolle

Ultraääni on solutasolla tapahtuvaa hierontaa. Se on mekaanista värähtelyä, joka saa solutoiminnan vilkastumaan, jolloin myös kehon aineenvaihdunta vilkastuu. Kiinteyttävällä ultraäänihoidolla myös kohotetaan ja kiinteytetään ihoa sekä poistetaan turvotusta.

Kiinteyttävä ultraääni Detox-naamiolla

Ultraääni on solutasolla tapahtuvaa hierontaa. Se on mekaanista värähtelyä, joka saa kehon solutoiminnan vilkastumaan, jolloin myös kehon aineenvaihdunta vilkastuu. Kiinteyttävällä ultraäänihoidolla myös kohotetaan ja kiinteytetään ihoa sekä poistetaan turvotusta.

Hoitoon kuuluu yhden valitsemasi hoitoalueen kuorinta, ultraäänikäsittely, sekä aineenvaihduntaa kiihdyttävä Detox-vartalonaamio.

Selän alueen ihonpuhdistus

Hoitoon kuuluu: alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio ja hoitovoide.

Aromaattinen kokovartalo- tai selkähieronta

Aromahieronta on koko keholle tehtävä lempeä hieronta. Käsittely on klassista hierontaa kevyempi. Vaikutus perustuu eteeriseen öljyyn, jonka asiakas valitsee tarpeensa mukaan.

Käsittely on erittäin miellyttävä ja rentouttava. Aromaterapia sopii hyvin mm. stressiin, lihasjumeihin, turvotuksiin ja aineenvaihdunnan ongelmiin.

SPA VARTALOHOIDOT (HYDRATION TAI DETOX)

Hemmotteleva vartalohoito, johon kuuluu kuorinta, kosteuttava (hydration) tai aineenvaihduntaa kiihdyttävä (Detox) kokovartalonaamio, sekä lopuksi 60min rentouttava kokovartalohieronta eteerisellä öljyllä.