VARTALOHOIDOT

Neulaton mesoterapia valitsemallesi vartalon alueelle (esim.vatsa, reidet, pakarat, decolte)

Neulattoman mesoterapian, eli elektroporaation avulla voidaan hoitaa erilaisia iho- ongelmia aina ihon kosteuttamisesta selluliitin hoitoon. Hoidon teho perustuu vuoden 2003 kemian Nobelin palkinnon voittaneeseen menetelmään, jonka avulla soluväleihin saadaan imeytettyä tehoaineita sähkömagneettisen aallon avulla. Sähköimpulssi saa soluväleihin syntymään pieniä aukkoja, joista pystytään imeyttämään tehoaineita syvemmälle ihoon. Soluväleihin muodostetut väylät sulkeutuvat nopeasti, jolloin ravinteet sulkeutuvat solun palauttamisen myötä solun sisään.

Neulaton mesoterapia parantaa ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho näyttää terveemmältä, ja tulokset näkyvät vielä pitkään hoidon jälkeen. Nuorekkaan ihon ylläpitämiseksi hoitoa kannattaa tehdä 2-5 kerran sarjahoitona. Hoidon aikana ihoon voidaan imeyttää esimerkiksi: kosteuttavia, kiinteyttäviä, talin tuotantoa rauhoittavia, ihon kollageeni tuotantoa elvyttäviä, rasvaa polttavia tai selluliittiä vähentäviä tehoaineita.

Neulattomaan mesoterapiahoitoon kuuluu myös kiinteyttävä ultraäänitoiminto. Hoitotaajuudet soveltuvat erinomaisesti mm. mikroverenkierron stimuloimiseen ja pehmytsidekudos-säikeiden uusiutumiseen. Kiinteytävällä ultraäänihoito/LED-väriterapialla kohotetaan ja kiinteytetään, supistetaan ihohuokosia, poistetaan turvotusta, tasoitetaan ryppyjä ja juonteita.

Selän alueen ihonpuhdistus

Hoitoon kuuluu: alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio ja hoitovoide.

Aromaattinen kokovartalo- tai selkähieronta

Aromahieronta on koko keholle tehtävä lempeä hieronta. Käsittely on klassista hierontaa kevyempi. Vaikutus perustuu eteeriseen öljyyn, jonka asiakas valitsee tarpeensa mukaan.

Käsittely on erittäin miellyttävä ja rentouttava. Aromaterapia sopii hyvin mm. stressiin, lihasjumeihin, turvotuksiin ja aineenvaihdunnan ongelmiin.

SPA VARTALOHOIDOT

Yon-ka Hydration

Kosteuttava vartalohoito, jossa käytetään ranskalaista Yon-ka tuotesarjaa. Hoitoon kuuluu kuorinta, kosteuttava kokovartalonaamio ja rentouttava hieronta eteerisellä öljyllä.

Yon-ka detox

Kiinteyttävä ja aineenvaihduntaa parantava vartalohoito, jossa käytetään ranskalaista Yon-ka tuotesarjaa. Hoitoon kuuluu kuorinta, kiinteyttävä ja aineenvaihduntaa stimuloiva kokovartalonaamio ja aineenvaihduntaa ja verenkiertoa parantava hieronta.

SOKEROINTI

Käytämme sokeroinnissa Alexandria Professional®-tuotesarjaa. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho. Sokeri on 100 % luonnontuote, eikä se sisällä yleisesti allergisoivia aineita. Sillä voidaan poistaa hyvin lyhyttä, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa. Karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan. Näin karvat eivät katkeile niin helposti ja iho pysyy karvattomana pidempään. Sokeroinnin avulla saadaan myös vähennettyä ja heikennettyä karvan kasvua.

Ihoa ei saa kuoria päivää ennen sokerointihoitoa, hoitopäivänä eikä hoitoa seuraavana päivänä. Vältä ihokarvojen ajamista vähintään viikkoa ennen hoitoa. Vältä saunaa ja urheilua (hikoilua) 12 tuntia. Jos sinulta on poistettu kainalokarvat, vältä deodorantin käyttöä 12 tuntia. Muista välttää aurinkoa (myös solarium) samana päivänä ja suojata iho auringolta seuraavana päivänä. Muista kosteuttaa ja kuoria ihoasi säännöllisesti, näin estät tehokkaasti sisäänkasvaneet karvat. Ihoa ei saa raapia tai hangata hoidon jälkeen. Vältä tiukkoja, hankaavia vaatteita heti hoidon jälkeen.

SUIHKURUSKETUS

Kuori ja kosteuta iho edellisenä iltana. Ota mukaasi tummat löysät vaatteet, jotka voit pukea rusketuksen jälkeen päällesi.Rusketuksessa voit olla alusvaatteisillaan tai alasti. Riippuen haluamistasi rajoista. Väri kehittyy 2-6 tuntia. Tänä aikana tulisi välttää suihkussa käyntiä sekä hikistä liikuntaa. Aikaa rusketukseen menee noin puoli tuntia. Vältä tiukkoja, hankaavia vaatteita heti hoidon jälkeen.